A máj szervezetünk legfontosabb méregtelenítő szerve, amely csak akkor tudja munkáját 100 százalékosan elvégezni, ha figyelünk rá és segítjük ebben. Ha túl sok mérgező anyag kerül a szervezetbe (pl. alkoholfogyasztás, gyógyszerek szedése, környezeti ártalmak) a máj nem képes ellátni a feladatát és károsodik, amire sokáig semmilyen jel, fájdalom nem utal. A baj megelőzhető, egyrészt egészségesebb, tudatosabb életmóddal, másrészt a tradicionális ayurvedikus receptek alapján összeválogatott gyógynövényekkel, amelyek segítik a májat a különböző méreganyagok, vegyszerek, alkohol okozta káros hatások mérséklésében.

Az Ayurvédában használt gyógynövények megfiatalíthatják a májat, növelhetik működésének hatékonyságát és egészségesebbé tehetik azt. Az Andrographis paniculata az Ayurveda receptúrák szerint a „keserűk” királya, körülbelül egy méter magas, lila és fehér virágokkal rendelkező növény a keserű anyag tartalma miatt az egyik legkiválóbb máj méregtelenítő. Szárított leveleit és friss gyümölcséből készült levét gyógyászati célokra használják fel. Kiválóan serkenti a máj és az epe működését, semlegesíti a méreganyagokat, melyek főleg a gyógyszerek, a nem megfelelő minőségű étel és az alkoholfogyasztás hatására rakódnak le a szervezetben. Ezen tulajdonsága elősegítheti a májfunkció zavarainak kezelését és a káros anyagok kiválasztását a szervezetből. Az Eclipta alba májra gyakorolt kedvező, májműködést támogató hatását is kiemeli az Indiai Gyógyszerkönyv.
A Hollarhena antidysenterica májműködést optimalizáló, májvédő hatású gyógynövény, de jótékony hatású lehet az epebetegségek kezelésében is.

A gondosan összeválogatott Andrographis paniculata, Eclipta alba és más gyógynövényeket tartalmazó Garuda Ayurveda Livgood természetes májvédő készítmény megelőzi a másnaposság kellemetlen tüneteit is, és védi a májat az alkohol májra gyakorolt káros hatásától. Megfiatalítja a májat, hogy képes legyen megvédeni a szervezetet az egészségtelen étkezési szokások okozta károsodástól, növeli a májműködés hatékonyságát és egészségesebbé teszi a májat.

A Livgood kapszula alkalmazásának előnyei a gyártó ajánlása szerint:
• Védi és fiatalítja a májat, hogy jobban ellenálljon az alkohol és vegyszerek káros
hatásainak, és a rendszertelen étkezési szokások okozta károsodásnak
• Egészségesebbé teszi a májat és növeli hatékonyságát
• Stimulálja a májat, hogy fokozza az emésztést és segítse a jó egészség megtartását.

A Livgood kapszula szedését ajánljuk azoknak, akik fenn akarják tartani az optimális májműködést és szeretnék megelőzni a máj károsodását.

Alkalmazás: Naponta 2x 1 kapszulát étkezés előtt vízzel bevenni.

Kiszerelés: 60 db vegetáriánus kapszula/doboz.