Szuper étel egy kapszulában

Fiatalítás Spirulina Plus kék-zöld algával és amlával

A több évtizede tartó vegyszeres növényvédelem és a mértéktelen műtrágyahasználat eredménye, hogy a feldolgozatlan élelmiszerekben, mint a gabonafélék, zöldség, gyümölcs, hús, tej stb. és ennek megfelelően az ezekből készült feldolgozott élelmiszerekben (kenyér, felvágottak, sajtok) és félkész termékekben nagymértékben megváltozott a tápanyag és szennyező anyag-tartalom aránya. Az élettani szempontból elengedhetetlen vitaminok és ásványi anyagok aránya viszont drasztikusan lecsökkent. Ez azt jelenti, hogy hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, a zöldségekből, gyümölcsökből nem tudjuk fedezni az egészség fenntartásához szükséges tápanyagokat, ezért étrend-kiegészítők szedésével próbáljuk ezeket pótolni és szervezetünk immunrendszerét és védekezőképességét a betegségekkel szemben megerősíteni.

 

A probléma megoldását a SPIRULINA PLUS adja. A kék-zöld alga készítmény természetes összetevői szerves kötésben tartalmazzák a szervezet számára nélkülözhetetlen, biológiailag aktív anyagokat, amelyek felszívódása és hasznosulása 90-95% szemben a szintetikus vitaminokéval, amely 3-15% körül van!

Spirulina kisebbuj

Spirulina Plus organikus eredetű étrend-kiegészítő, amelyet az Indiában honos és C-vitaminban rendkívül gazdag amla (Emblica officinalis) gyümölccsel dúsítanak ayurveda recept szerint. A Spirulina Plus több fehérjét tartalmaz mint a tojás, hüvelyesek, vagy akár a szójabab, továbbá aminosavakat, béta-karotint, gamma-linolénsavat, létfontosságú vitaminokat, valamint ásványi összetevőket: kálcium, kálium, vas, mangán, réz, jód, szelén, cink, stb. A Spirulina Plus antioxidánsok gazdag forrása, ezáltal lassítja az öregedés folyamatát. A mikroalgák a szervezet lúgosításában is részt vesznek, miközben egyszerűen és természetesen képesek a szervezetből eltávolítani a méreganyagokat.

A SPIRULINA PLUS előnyei mellékhatások nélkül:

immunerősítő, fiatalító, többletenergiával tölt fel,

alap vitaminokat és ásványokat biztosít az aktív élethez, gyerekeknek is,

kontrollálja a testsúlyt és az anyagcserét,

sugárzó bőrt és egészséges hajat biztosít,

extra táplálék kalória bevitel nélkül.

Kapcsolódó irodalom:

Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány könyvtára

 

További információ és megrendelés:

http://garuda.hu/spirulina_plus?search=spiru&category_id=0