Ha azt a szót halljuk, hogy multivitamin, akkor általában legtöbbünknek egy vitaminos doboz jut
az eszébe. Pedig a multivitamin éppúgy ott van a természetben, mint a műanyag dobozos szintetikus vitaminokban, sőt. Európában nagyjából négyszáz féle gyógynövényt ismerünk, Indiában viszont az ismert és használt gyógynövények száma 7.000 felett van. Nem véletlen, hogy a legősibb gyógymód a gyógynövényekkel való gyógyítás. A gyógyfüvek ott erősítenek és ott hatnak, ahol a szervezetünkben hiányállapot lép fel. De nem ürülnek ki magas arányban, 90-95%-ban felszívódnak. Ezért dolgozik a Garuda Trade Kft. 1991 óta azon, hogy meghonosítsa Magyarországon az ayurvédikus gyógyászat módszereit és ezeket a gyógytermékeket bevezesse a hazai piacra.

A 100%-ig természetes eredetű készítmények, amelyek Indiából származnak, megfelelnek a magas minőségű követelményeknek. A termékpaletta széles: étrend-kiegészítők, gyógyhatású készítmények, gyógynövényes kozmetikumok, valamint bio minősítésű állatgyógyászati szerek szerepelnek rajta.

Az Ayurvéda szerint az Ashwagandha egyike a legfontosabb ayurvédikus alapanyagoknak, amelyet erősítő tulajdonsága miatt használnak. A készítmény egy erőtől duzzadó tenyészmén fizikai és életerejét biztosítja használójának, innen is ered a neve, ami magyarul „a ló szaga”. Immunrendszer-erősítő, stresszellenes, gyulladáscsökkentő hatású és remek antioxidáns! Ha a stresszes napokon is szeretnénk megóvni magunkat a betegségektől, a Zest Women mind fizikálisan, mind mentálisan kiváló segítséget nyújthat ebben. A nőknek összeválogatott nyolcféle gyógynövényt tartalmazó gyógynövény-kombináció komplex támogatást jelenthet a hosszú, egészséges és aktív élethez! A férfiakra is gondoltak a készítők, számukra fejlesztették ki a Zest Ment, ami egy gondosan összeválogatott kombináció, amelyben a gyógynövények szinergikus hatása találkozik a mai férfiak igényeivel. Mindenképpen érdemes egy próbát tennünk a természet multivitaminjaival!