Multi-gyógynövény: multivitamin a természetből! A gyógynövényekkel történő gyógyítás a legősibb a világon. A gyógynövények ott erősítenek, ott hatnak, ahol a szervezetünkben hiányállapota lép fel. 90-95 %-ban felszívódnak, nem ürülnek ki magas arányban, mint a szintetikus vitaminok. Emellett, ha egyszerre többféle gyógynövényt viszünk be a szervezetünkbe, amikor még az egymást erősítő jótékony hatásuk is érvényesül, akkor nagyon sokat tettünk az egészségünk és fiatalságunk megőrzéséért!

A Zest Women kifejezetten a mai nők számára kifejlesztett gyógynövény-készítmény, mely mentálisan és fizikailag is támogatást nyújthat a rohanó mindennapokban, ezáltal hozzájárulhat a jobb életminőséghez. Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó gyógynövény-kombináció, egy komplex gyógynövény támogatást nyújthat a hosszú, egészséges és aktív élethez! Tartalmaz Ashwagandha (Indiai ginzeng), Ashoka, Giloy (Guduchi), Bhirangaraj, Haritaki (Indiai Cserzőgubacs), Shatavari, Llodra (Malj zafirbogyó) és Bansalocha gyógynövényeket.

– Természetesen magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, segítheti a szervezet sejtjeinek,
szöveteinek és szerveinek védelmét.
– Csökkentheti az öregedés hatásait.
– Mentálisan és fizikailag is támogatást nyújthat.
– Hozzájárulhat az ízületek egészségének fenntartásához.
– Segíthet kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén

A Zest Men egy gondosan összeválogatott, nyolcféle gyógynövényt tartalmazó kombináció férfiak számára. Komplex támogatásának köszönhetően, hozzájárulhat a férfiak egészségesebb életmódjának kialakításához, a gyógynövények szinergikus hatása találkozik a mai férfiak igényeivel. Összetevői között szerepelnek az Arjuna, Safed musli, Ashwagandha (Indiai ginzeng), Amla (Indiai egres), Bhumi amla (Kőtörő fű), Harre (Indiai cserzőgubacs), Brahmi (Bakopa levél) és a Spirulina saibal gyógynövények.

– Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntarthatja a szervezet ellenálló
képességét stressz, kimerültség, fáradékonyság é koncentrációhiány esetén.
– Vitalitásfokozó többletenergiával tölt fel. Segíthet fáradság esetén.
– Javíthatja a koncentrációképességet és a memóriát.
– Támogathatja a májfunkciót, emésztési folyamatokat, bélműködést.
– Hozzájárulhat a húgyhólyag egészséges működéséhez.

További információ és rendelés: www.garuda.hu