Különleges alkalom!

Egy ayurveda orvos professzor látogat el hozzánk európai körútja egyik állomásként. Dr. Shriniwas Gujjarwar elismert ayurveda orvos, az Indiai Ayuryoga Akadémiának, az Ayurveda Specialisták Szövetségének, valamint a Nemzetközi Ayurveda Akadémiának a tagja.
A Professzor egy igen megbecsült, több évtizede praktizáló ayurveda orvos, akinek a szakterületei közé tartoznak a különböző aranyérbetegségek, fekélyek, urológiai problémák, izületi fájdalmak kezelése. Széles körű tapasztalattal rendelkezik európai, orosz és indi betegek kezelésében, valamint számos publikációt és tanulmányt is írt.

Az előadás több témát is magában foglal:

Speciális ayurvedikus eljárások, fájdalomkezelés (izületi bántalmak-fájdalmak, csigolyák sérülése, gyulladása, befagyott váll, merevség, izomgörcsök, csontritkulás, stb.)

Alternatív megoldások az alábbi problémákra: alul és túlműködő pajzsmirigy, vérnyomás, vércukorszint és koleszterin-problémák

Előzetes regisztráció szükséges: garuda@garuda.hu vagy +36/1-331-2316

Részvételi díj : 10.000.- Ft / alkalom előre utalással

Számlaszám: 11705022-21455199
OTP Bank
Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány

Időpont: 2018. 06.18.

Közlemény rovatban kérjük a nevet feltüntetni!

Helyszín: A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány székhelye. A helyszínváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben ez megváltozik, minden résztvevőt értesítünk az új helyszínről.