A holland Dr. Narada Kush nagyon jól ismert és elfogadott védikus asztrológus professzor. Dr. Kush már több, mint 25 éve nyújt asztrológiai tanácsadást Hollandiában és a világ számos országában.

Az ősi indiai Védikus asztrológia nem egy misztikus gyakorlat, hanem egy nagyon szisztematikusan felépített és tudományos eszköz, hogy mélyrehatóan feltárja életünk minden szegletét. Segít kideríteni kik is vagyunk valójában, melyek a sorsunkat befolyásoló tényezők, mi életünk célja és hogyan szeretnénk elérni a legnagyobb vágyainkat az elkövetkező években. Minden ami az egészséggel, munkával, gyerekekkel, kapcsolatokkal, spiritualitással és a sorssal kapcsolatos. Minden, amire választ szeretnénk kapni.

A különböző asztrológiai irányzatokat tekintve, a Védikus Aszrológiát tekintik a leghaladóbb és legpontosabb asztrológia iránymutatásnak, mert az élet minden területét mélységében vizsgálja. Nem hasonlítható a jóslásokhoz, mert maga a rendszer egy egzakt tudomány, amely azért lett megalkotva, hogy segítsen eligazodni a mindennapokban.

Konzultáció időtartama: 1,5 óra/személy

A tanácsadás magába foglalja a 1,5 órás konzultáció felvételét CD-re, drágakő javaslatot és az ajánlást, hogyan érhetünk el fejlődést, boldogságot és sikert az életünkben.

Jelentkezés és információ: garuda@garuda.hu e-mail címen, vagy a +36-1-331-2316 telefonszámon
http://naradakush.nl/en/consultation/

 

Védikus Asztrológia: Életút program, Életúttérkép és Spirituális vezetés

www.ayurveda.hu     www.naradakush.nl