“Ayurveda és Wellness – az ayurvedikus masszázs” könyv szerzője Budapestre látogat

A 2008. május-júniusában Magyarországra delegált indiai ayurveda szakértői delegáció sikeres munkájának méltó folytatásaként a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány 2009. februárjában megjelentette a Prof. Dr. Subhash Ranade és Dr. Rajan Ravat ayurveda orvosok által írt „Ayurveda Massage – The Healing Touch” című könyv magyar nyelvű kiadását

„Ayurveda és a Wellness – Az ayurvedikus masszázs” címmel.

A kiadvány hiteles bevezetést nyújt az ősi indiai gyógyászat egy fontos területének, az ayurvedikus masszázsfajtáknak lenyűgöző, évezredes tudományába, mely az egyik legfontosabb kincsünk, az egészség megőrzését, a betegségekből való felépülést, és a gyógyulás utáni utókezelést szolgálja hatékony és természetes módszereivel. Bemutatja a legfontosabb ayurvedikus masszázsolajokat, gyógyhatású készítményeket és wellness kozmetikumokat, a panchakarma terápiát.

A könyv hivatalos bemutatójára 2009. április 21-én délután 15:00-kor kerül sor Budapesten, a Pirró Indiai Étteremben, melyre előzetes bejelentkezés alapján korlátozott létszámban az Alapítvány várja az érdeklődő wellness cégek és hotelek vezetőit, szakértőit.

Az ünnepélyes bemutatóra Magyarországra érkezik a könyv egyik társszerzője, Dr. Subhash Ranade Professzor, a Nemzetközi Ayurveda Akadémia (IAA) elnöke, nemzetközi szinten elismert szaktekintély. A rendezvény szervezésében részt vesz a Magyar Szállodaszövetség Wellness Szekciója is, Baranyai György Úr képviseletében, az Indiai Nagykövetség, valamint számos médium képviselői.

Jelentkezésüket várjuk az ayurveda@garuda.hu e-mailcímen, valamint a 1/331-4350-es telefonszámon április 20-a délután 16:00-ig.

Riesz István, a Kuratórium Elnöke
Baranyai György, Magyar Szállodaszövetség Wellness Szekciójának Elnöke