Immunrendszerünk a legfontosabb egysége szervezetünknek és elsődleges védőbástyaként szolgál a vírusok és baktériumok ellen. Az őszi-téli időszakban a szerepe még fontosabbá válik – különösen a gyermekek számára!

Az immunerősítésnek különböző módszerei lehetnek:

  • kiegyensúlyozott táplálkozás
  • elegendő pihenés
  • naponta legyen a szabad levegőn
  • kiegyensúlyozott lelkiállapot
  • rendszeres mozgás

A természetes védekezőképesség nagy mértékben javítható, ha az étrend megfelelő mennyiségben tartalmaz, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Az Ayurveda – az ősi indiai gyógyászat –  receptúrája a C-vitaminban és 43 féle gyógynövényben gazdag Amla lekvárt ajánlja erre az időszakra, amely hatásos immunerősítő készítmény lehet évszaktól függetlenül. Kiváló immunerősítő és antioxidáns, amelyet ősidők óta „családi tonikként” használnak Indiában az egészség megőrzése, a jó közérzet fenntartása és a betegségek megelőzése céljából. A Vita Jam, szanszkrit néven Chyawanprash, elsődleges alkotóeleme az amla gyümölcs, amely egy Indiában őshonos vadnövény gyümölcse, igen értékes C-vitamin forrás, valamint kiváló antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Gyermekek számára is ajánlott!50224962050097-500x539

Csupacsoki shake gyümölcsökből és zöldségekből? Lehetséges! A modern tudomány az ősi tudást felhasználva megalkotta a szuperételek fogalmát, amelyek a különösen egészséges, vitaminokban és tápanyagokban rendkívül gazdag élelmiszereket foglalja magában. Ezeket ötvözve jött létre a csupacsokis íz mögé rejtett gyümölcsökben és zöldségekben gazdag shake. Számos, igen hasznos tulajdonsága miatt érdemes a gyermekünknek kipróbálnia: D-vitamint tartalmának köszönhetően támogatja az immunrendszer megfelelő működését, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozót és színezéket,  „jó” baktériumokban gazdag, valamint hozzájárulhat a csontok és fogak egészségének fenntartásához. Tökéletes tízóriaira, uzsonnára, de akár út közben is.

SmartKids

Garuda Trade Kft., 1136 Budapest,
Tátra utca 24.
T.: 06-1-331-2316, 06-30-506-3474
E-mail: garuda@garuda.hu
Facebook: Garuda Ayurveda
Instagram: garuda_ayurveda