Indiai balzsamfa 5000 éve ismeri a növényt az orvostudomány

Télen a kevesebb mozgás, a zsírban, szénhidrátokban gazdagabb ételek átlagosan 3-5 kilogramm súlyfelesleget eredményeznek – nőknél és férfiaknál egyaránt. A felszedett kilók a cellulitiszes esetek számát is növelik, ráadásul a túlsúly hosszabb távon egészségügyi kockázatot jelent. Az éhezés nem a legjobb módszer a tartós fogyásra, mert sokszor csak izom- és vízleadással jár, az elvesztett kilók pedig gyorsan visszajönnek.

Az több évezredes orvostudomány, az Ayurveda, már 5000 éve jól ismeri az Indiai Balzsamfát (más néven Guggul, Commiphora mukul), amely az egyik leghatékonyabb gyógynövény az elhízás ellen. Az India északi, száraz területein honos alacsony növésű, szúrós bokor gyantája segíti azon enzimek működését, amelyek bontják a szervezetbe kerülő zsírt, felgyorsítja az anyagcserét és csökkenti a koleszterin- és triglicerid szintet. Közelmúltbeli kutatások kimutatták, hogy olyan hormon receptorra hat, amely elősegíti a koleszterin lebontását. Kiváló antioxidáns. Ismert a szélhajtó-, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatása is.

A kívánt hatást fokozzák az olyan klasszikus ayurveda-gyógynövény kombinációk, mint a fekete bors (Piper nigrum), az indiai cserzőgubacs (Terminalia chebula), a gyömbér (Zingiber officinale), az indiai szövőfű (Vetiveria zizanioides) és a fokhagyma (Allium sativum). Ezek csökkenthetik a szervezet felesleges zsírmennyiségét, gátolják a szénhidrátok zsírrá alakulását. A gyógynövények szinergikus, egymás jótékony hatását erősítő komponensei természetesen csökkentik az étvágyat, segítik a testsúly kontrollját. Használatával a tapasztalatok szerint – egészséges étrend és rendszeres mozgás mellett – 10 nap alatt kb. 2 kilogramm tartós fogyás érhető el.

Termékinformáció és megrendelés:
http://garuda.hu/index.php?route=product/product&product_id=86&search=ezi+slim&category_id=0