A Borototal aloe krém egy olyan többcélú védőkrém, amely számos gyógynövény koncentrált kivonatát tartalmazza. Ápolja a bőrt és nem csak hogy védi, de nyugtatja a kiszáradt részeket. Gondosan válogatott növényekből, ayurvedikus receptúra alapján készült termék!

Aktív gyógynövényes formulája többek között aloe verát tartalmaz, ami hozzájárulhat az egészséges bőr megőrzéséhez, de sérült bőrfelületek kezelésére is alkalmas lehet. Az aloe vera számos enzimet, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, ezzel megvédve a bőrt a kiszáradástól és hidratálja azt.
A száraz területeket puhává, bársonyossá varázsolja és segít megóvni azt a környezeti hatásoktól. Az aloe egy másik jótékony hatása, hogy aloin tartalmának köszönhetően segíthet gyorsabban eltávolítani az elhalt hámsejteket.Garuda Ayurveda Borototal paint

A Borototal krém komplex és természetes összetevői egyebek mellett a szantál, amely a szépségiparban kedvelt alapanyag, ugyanis fertőtlenítő, antibakteriális hatással rendelkezik, ezáltal hatékonyan alkalmazható problémás bőr kezelésére is. Pórusösszehúzó, kezeli az aknés bőrt, segíthet csökkenteni az ekcémás tüneteket és a viszketést is csillapíthatja.

A vetiver – vagy más néven khus-khus – egy Indiában, Burmában és Sri Lankán őshonos pázsitfűféle.  Rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező növény: nyugtató, bőrápoló hatású, valamint kisebb sérülések és sebek gyógyulásához is hozzájárulhat.

A kurkuma bőrvédő tulajdonságairól ismert: a benne levő kurkumin antioxidáns hatású, és véd a szabadgyök-molekulák ellen, így megelőzheti a sejtkárosodást. Kisebb égési sérüléseknél nyugtató hatását kifejtve segíti a kipirosodott bőrfelületet megnyugtatni.

Az édesgyökér alkalmas lehet az irritált és kipirosodott bőr kezelésére, de a rosacea-val is felveheti a harcot. Gyulladást csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Neem tartalmának köszönhetően sokféle bőrproblémát megelőzhet: ekcémát, pikkelysömört, aknét vagy kiütéseket. Antibakteriális, segít meggátolni a sebek, horzsolások elfertőződését, antioxidáns tartalmának jóvoltából pedig igyekszik megvédeni a bőrt a különféle környezeti hatásoktól.

Hogy a hidratáltság és bőrápolás teljes körű élményét adja, lanolin is megtalálható az összetevői között. A lanolin – vagy más néven gyapjúzsír – kiváló hidratálást nyújt a száraz kezeknek azáltal, hogy bőr mélyebb rétegeiben fejti ki a hatását.

Méhviasz hozzáadásával a bőr feszesebbé és bársonyosabbá válik és segíthet meggátolni a fertőzések kialakulását. A-vitamin tartalmának köszönhetően hosszabb ideig segít fenntartani a puhaságot. Antivirális és gyulladáscsökkentő.

A szezámolaj tovább ápolja a száraz területeket: leégés után csillapíthatja a sérült és kipirosodott bőrfelületet és természetes UV védelmet biztosít.

Összességében elmondható, hogy ez a védőkrém segít megelőzni a bőr kiszáradását, valamint a szúrt, égett, horzsolt sérülések és kipirosodott bőrfelületek kezelésére is szolgál. Repedezett bőr, kiszáradt ajkak, továbbá rovarcsípés utáni kezelésre és viszketés enyhítésére is eredményesen használható.

Krémes, nem zsíros állagú.  Arcra, sarkakra, kézre és a könyök területére is alkalmazható.

További információ és rendelés:

http://garuda.hu/borototal