Akkreditációs szám: V-M-001/5233/2013

A Magyar Ayurvéda Gyógyászati Alapítvány, az Ayurveda Szépség és Egészség Központ, valamint a Garuda Trade Kft. közös szervezésében.

Az intenzív masszőr tanfolyamot olyan képzett (gyógy- vagy svédmasszőri végzettséggel rendelkező) masszőrök számára szervezzük, akiknek fontos, hogy autentikus forrásból és kiváló szakemberektől tanulják meg a tradicionális Ayurveda masszázs elméleti és gyakorlati tudnivalóit, fortélyait. Célunk, hogy felkészült és nagy tudással rendelkező, tájékozott Ayurveda masszőröket képezzünk, akik nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi vizeken is megállják a helyüket.

Amit kínálunk:

  • Színvonalas és a szakma által elismert képzés.
  • A 60 óra alatt a tanulók megismerkednek az indiai ősi gyógyászat elméleti alapjaival és mindennel, ami a gyakorlathoz elengedhetetlen.
  • Vendég előadóink által betekintést nyernek sok területre, mint például az Ayurveda életmód, Ayurveda kezelési módszerek, Ayurveda gyógyászati termékek vagy az Ayurveda és a wellness ipar kapcsolata.
  • A sikeres vizsgázók a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány által kiadott, hitelesített tanúsítványt kapnak.

Helyszín: Ayurveda Szépség és Egészség Központ 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40. Fszt. 40.

Díjak:

Tanfolyam díja, bruttó: 108,000 Ft/fő

Vizsgadíj bruttó: 16,000 Ft/fő

Összesen bruttó: 124,000 Ft/fő

Fizetési ütemezés:

Képzés előlege: 20,000 Ft.

A vizsgára bocsátás feltétele: a tanfolyam- és vizsgadíj befizetése.

Bankszámlaszámunk: Budapest Bank 10102086-68837502-00000003 (Magyar Ayurvéda Gyógyászati Alapítvány Khsz.)

A közleménybe kérjük, adja meg a saját nevét és azt a szót, hogy “adomány”.

A tanfolyam és a vizsga díja tartalmazza:

az ÁFÁt, a speciálisan erre kialakított helyszín bérleti díját, a könyveket és a jegyzeteket, a felhasznált olajak és termékek árát, a szervezői költségeket, az adminisztrációs költségeket, az akkreditációs költségeket és az oklevél kiállítás költségeit is.

Jelentkezés feltétele: OKJ-s gyógy, -vagy svédmasszőri végzettség

Jelentkezési határidő:

A jelentkezéseket a jelentkezések sorrendjében és az előképzettség figyelembe vételével tudjuk elfogadni. A tanfolyam létszáma: 5-8 fő.

Jelentkezés:

A tanfolyamunkra folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezések függvényében szervezzük meg mindig a következő tanfolyamot és értesítjük az érdeklődőket.

http://www.ayurveda.co.hu/hu/oktatasi-kozpont/jelentkezes-a-tanfolyamra/jelentkezes-a-tanfolyamra.html

Oktatóink:

Vivek Madar: indiai professzionális Ayurveda masszőr és jógaoktató. Különböző profilú indiai egészségügyi létesítményekben eltöltött hosszú idő alatt tett szert páratlan tudására és gyakorlatára.

Dr. Csizmadia Ágnes (PhD): természetgyógyász, pszicho terapeuta. 2004-ben megalapítja Oktatóközpontját, mely a természetgyógyászat szakágait oktatja. Ezen belül ayurvédikus masszázsfajtákat is. Az AMM részeként nagy hangsúlyt kap a tradicionális terápiák szellemiségében az Ayurvéda filozófiája, gyógyító, és öngyógyító rendszerének ismertetése. Indiai tanulmányait (India, Calcutta PhD.(AM.) Dr.of Phil.in Alternative Medicine) követően Magyarországra visszatérve autodidakta módon folyamatosan tanulja az ayurveda gyógyászatot.

Dr. Dmitrij Skopincev: Főorvos, családorvos, ayurveda és keleti gyógyászati szakértő. A Calendula Orvos- Természetgyógyász Keleti- Indiai Terápiás Intézet vezetője. Az intézet fő iránya az akkut és krónikus megbetegedések kezelése, alternatív gyógymódok (ayurveda, unani, kínai népi, és tibeti orvoslás), alkalmazásával.

Dr. Oberkamp Mária: A filozófia doktora az ayurvedikus és alternatív gyógyászatból, pancsakarma szakértő. 2008. április könyvkiadás: Alexandra kiadó gondozásában Dr. Oberkamp Mária: Ayurvéda a mindennapokban címmel. Kutatási területei: a táplálkozástudomány és ehhez kapcsolódóan a helyes életmód.

Baranyai György: A Magyar Szállodaszövetség wellness szekció vezetője. Mestervizsga bizottsági elnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos listáján. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kollégiumának tagja. Magyar Wellness Társaság Minőségbiztosítási Bizottságának vezetője. A Domino Carlton Tivoli Idegenforgalmi Főiskola. – Luzern, Svájc – magyarországi képviselője. Az International Wellness – Spa Expert Club elnöke.