A bőr rendkívül fontos testszövet – érzékeny kommunikációs rendszer, amely folyamatos kapcsolatban van a külvilággal; egyben védőréteg annak káros hatásaival szemben. Sérülése, károsodása esetén azonban nyitott kaput jelent a kórokozóknak szervezet egésze felé. A kezeletlen, vagy rosszul kezelt bőrsérülésekkel bejutott kórokozók azután további, akár súlyos megbetegedések okozói is lehetnek.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a sebgyógyításban is a sok mellékhatással bíró, rezisztenciát kiváltható antibiotikum tartalmú készítmények helyettesítésére a hatékonyan, de kíméletesen ható, rovarriasztó hatással is bíró, a sebgyógyuláshoz szükséges folyamatokat természetes módon támogató gyógynövénykivonatokkal.

A CHARMIL PLUS gél és a CHARMIL szórópermet a nyári melegben is hatékonyan támogatja a sebgyógyító folyamatokat, és védi a sérüléseket az elfertőződéstől, a legyektől, és más rovaroktól, mindenféle haszonállat és házi kedvenceink esetében is.

„A Charmil spray előnyei két szóban összefoglalhatóak: praktikusság és hatékonyság. Ez a gyógynövényes készítmény minden forgalomban levő légyellenes szertől hatékonyabban tartja távol a vérszívókat, hatóanyagai révén gyógyítja a sebeket. Nem folyik, odatapad és egyszerű a használata.”

Dr. Sipos Katalin, állatorvos, Nyírpazony

„Mindenre, ami bőr-szőr probléma, kiválóan alkalmazható. Olyan gombás eredetű bőrproblémákat oldott már meg a Charmil gél, például lónál, amit semmi más szer nem tudott megoldani. Külön kiemelendő légyriasztó hatása, ami a nyári hónapokban nem elhanyagolható!”

További információ és megrendelés:

http://garuda.hu/index.php?route=product/search&search=charmil&category_id=0