Ayurveda egészségterapeuta és masszőr, ayurveda oktató

Galambos Rózsa ayurveda pancsakarma terapeuta és oktató, több akkreditált elméleti és gyakorlati ayurveda tanfolyam vezetője: oktatással, és gyakorlati gyógyítással is foglalkozó szakember.

A 1990-es évek második felében kezdett el foglalkozni az Ayurveda gyógyászattal. A kezdeti éveket a tanulásnak szentelte, így először hindi és szanszkrit nyelvet tanult, majd Indiába látogatott, hogy az Ayurveda gyógyászatot és az ayurvedikus gyógyszerészetet a helyszínen, autentikus környezetben ismerhesse meg. A 2000-res évek elejétől pancsakarmát, ayurvedikus gyógyszerészetet, ayurvedikus kozmetikai kezeléseket, és ayurvedikus egészségtant tanult. 2006-ban post-graduális vizsgát tett az ájurvédikus kozmetológiából. 2000-ben a Magyar Egészségügyi Minisztérium akkreditálta az Ayurvedikus masszázskezelések c. oktatási programját, így első ízben történt meg, hogy az ájurvéda legálisan elfogadottá vált Magyarországon. Jelenleg 6, egymásra épülő akkreditált kurzust tart. Tanfolyamait eddig mintegy 500 hallgató végezte el. Szállodákban is végez szakmai tanácsadást és oktatást.

Galambos Rózsa színvonalas és széleskörű tudásával, elméleti és gyakorlati tevékenységével hozzájárult az 1997 óta hazánkban hivatalos Ayurveda gyógyászati mód hiteles népszerűsítéséhez. 5 hazai wellness szállodával áll együttműködésben. Számos szakmai cikke jelent meg természetgyógyászati és egyéb magazinokban. Kezeléseit hiteles indiai készítményekkel végzi. Munkássága az elmúlt években jelentősen segítette az Ayurveda elismertetését Magyarországon.