A szervezet méregtelenítése ma már egy sokak által ismert és használt terápia, amely nélkülözhetetlen az egészséges és kiegyensúlyozott életmód és a jó közérzet fenntartásához. A méreganyagok megjelenésének egyik fő forrása az egészségtelen étkezési szokásokban és emésztési zavarokban keresendők. Az emésztési zavarok leggyakoribb okai az étkezési hibák, a szükségesnél több étel elfogyasztása, rágási hiányosságok, nehéz, zsíros ételek, túl sok kávé, illetve alkohol fogyasztása, a túlzásba vitt dohányzás, a fizikai fáradtság és a stressz. Jelenlegi táplálkozási szokásaink mellett szervezetünk nem jut elegendő rostanyaghoz, amely a jó emésztés és bélműködés alapja.

Ezen segít a Dabur Nature Care, egy természetes eredetű rostanyag, az indiai útifű korpája, amely 95%-ban oldható rostot tartalmaz, ami segít normalizálni az emésztési folyamatot azáltal, hogy biztosítja azt a tömeget (rost mennyiséget), ami nélkülözhetetlen a székrekedés megelőzéséhez, a normális anyagcsere biztosításához.

A Dabur Nature Care alkalmazása javallott krónikus székrekedés, aranyérproblémák és – székletsűrűség fokozó hatása miatt – hasmenés esetén is. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet 1991-ben engedélyezte magyarországi forgalmazását gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményként. Tekintve, hogy alkalmazása – bár kúraszerűen ajánlott – rendszeres, hosszú ideig fennálló alkalmazás során sem jár semmilyen mellékhatással, természetes anyagai nem irritálják a bélnyálkahártyát, hozzászokás sem alakul ki, alkalmazása várandós anyáknak és kisgyermekeknek is biztonságosan ajánlott. A készítmény napi adagja nagyrészt fedezi a szükséges rostbevitelt, méregteleníti és az akár évek óta lerakódott szennyeződésektől is megtisztítja a bélcsatornát, csökkenti a koleszterinszintet. Magas rosttartalma miatt étkezés előtt fogyasztva a jóllakottság érzetét kelti, ezért a hatékony és természetes testsúlycsökkentés egyik legfőbb eszköze és segítője lehet. Ellenjavallt viszont bélszűkület, bélelzáródás és egyes allergiás esetekben.

A kockázat és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze orvosát, gyógyszerészét!

NATURE CARE recept a napi szükséges rostmennyiségért

Az alábbi recepttel Te is biztosíthatod a szervezeted számára nélkülözhetetlen napi rostmennyiséget:

Készíts egy adag zabdarát, zabkását, grízt vagy más általad kedvelt forró, főzött gabonapelyhet a dobozon található felhasználási javaslat szerint.

Keverj egy kis mennyiségű (kb. 1 teáskanál) Psyllium huskot (Nature Care Plain útifűmag korpa) a megfőzött gabonapehelybe.

Adj egy kevés folyadékot –tejet vagy vizet- az ételhez és jól keverd el vele.

Edd meg a gabonapelyhet és a nap hátralevő részében figyelj az emésztésedre. Ha gázképződést, felfúvódást, hasmenést vagy egyéb rendellenességet észlelsz, legközelebb kevesebb Psyllium huskot tegyél a gabonapehelybe, vagy próbáld más módon pótolni a rostmennyiséget. Ha nem tapasztalsz problémát, lassan növeld a Psyllium husk mennyiségét addig, ameddig elegendőnek érzed azt. Az átlagosan fogyasztandó mennyiség egy evőkanál.

További információ és rendelés:

http://garuda.hu/index.php?route=product/product&product_id=79