Stresroak® itatófolyadék

szabadforgalmú állatgyógyászati gyógyhatású termék

engedélyszám: 037/1/2010 MgSzH ÁTI

Biokontroll Hungária engedéllyel rendelkezik

Különböző stressztényezőknek (hőstressz, túlzsúfoltság, szállítás, áthelyezés, kannibalizmus, csőrkurtítás, tépés, tömés, féregtelenítés, vakcinázás) az állomány egészségére káros hatásainak csökkentésére szolgáló gyógynövényeket, ásványi anyagokat és huminsavat tartalmazó tudományosan összeállított ayurvedikus immunerősítő gyógyhatású készítmény, amely helyreállítja a normális immunműködést, így hatékony ellenszere a stressznek és az ebből eredő betegségeknek.

A Stresroak szinergikus hatású komponensei optimalizálják a vér kortizon-szintjét, növelik a védekezőképességet, a specifikus és nem specifikus immunválaszt, a vakcinázás utáni ellen-anyag szintet, jobb általános ellenálló-képességet eredményezve tenyész- és brojler-állományoknál egyaránt.

A stresszoldó és immunerősítő hatású komponensek hozzájárulnak a (tenyész)teljesítmény fokozásához, antioxidáns hatású komponensei pedig tenyészállománynál védő hatással bírnak az ivarsejtekre is, eredményesebb reprodukciós képességet eredményezve állomány szinten.

Ásványi anyag-tartalma támogatja a tojástermelést, a tojáshéj minőségét és a keltethetőséget, csökkenti az elhullások számát.

A hőstressz egy fontos oka a termelékenység csökkenésének a baromfiféléknél. A nyári szezon a baromfi testének vastag tollazatával és a verejtékmirigyek hiányával párosulva nagymértékben hajlamossá teszi őket a hőstresszre. A stressz a szervezet tartalékainak kimerülését, testsúlycsökkenést és elhullást eredményez.

Megoldás: Stresroak itatófolyadék alkalmazása

Hatóanyagok, hatásmechanizmus:

Shilajit (Asphaltum punjabicum) a Himalája híres gyógyanyaga, mely fosszilizálódott gyógynövényeket, huminsavat és 85 ásványt tartalmaz. Immunerősítő, termékenységfokozó, csonterősítő, gyulladáscsökkentő

Withania somnifera (indiai ginzeng) stressz ellenes, antioxidáns, szabadgyök-megkötő hatású

Phyllanthus emblica (Amla, indiai egres) Immunerősítő, antioxidáns, vírusellenes hatású

Ocimum sanctum (Tulsi, bazsalikom) stresszoldó hatás, antioxidáns, erősíti a szervezet védekezőképességét többek közt a szalmonella ellen

Mangifera indica (mangó) kutatások bizonyítják pozitív hatását a takarmány-értékesülésre és a növekedés fokozására, immunstimulációs hatás

Adagolás hőstressz esetén:

Minden hónapban (javasolt májustól szeptemberig) 7 napig 20 ml/100 madár/ nap

Stresroak adagolása

10.000 madár esetén

Időszak

Adagolás (100 madár/ml/nap)

Összes ml

Összes liter

7 nap

20

14000

14

Nagyobb hazai baromfi telepek, akik már évek óta elégedetten használják a készítményt:

  • NAGISZ Zrt. Hajdúszovát és Tetétlen szülőpár telep
  • Tótkomlósi Tojástermelő Kft.
  • Gallicoop Zrt.
  • Bábolna Brojler Kft. , Csemerháza
  • Bács-Tak Kft., Mélykút
  • (A Kustyán Ayurveda postagalambdúc évek óta számos hazai és olimpiai első helyezést szerzett.)

További információ és megrendelés:

http://garuda.hu/index.php?route=product/search&search=stresroak&category_id=0