Az indiai nők egészséges és csillogó haja mindig is példaértékű volt! Láthatóan dúsabb és csillogóbb lesz a mi hajunk is a finomítatlan kókuszolajtól!

A kókuszdióolaj egyedülálló tulajdonságairól ismert, rengeteg antioxidánst, természetes fehérjét és egészséges zsírsavakat tartalmaz, amelyek megnyugtatják a kinti hideg és a benti fűtés miatt irritált fejbőrünket, aktivizálják a hajhagymáinkat és hidratálják a hajvégeket. Kúraszerű használata során hajunk egészséges kinézetű, rugalmas, sűrű és ragyogó lesz!

A kókuszdióolajban gazdag Dabur Vatika Naturals hajkondicionáló olajunk a londoni Beauty Award-on a legjobb klasszikus hajápoló kategóriában többszörösen jelölt!vatika-olaj-beauty-award-500x539

Az indiai kókuszdióolaj,- henna-, amla-, citrom és brahmi tartalmának köszönhetően különleges hajápoló készítmény. 95%-ban tartalmazza a kókuszdióolajat és 5%-ban az egyéb gyógynövényeket.

A hajra és fejbőrre gyengéd masszírozással vigyük fel az olajat, majd hagyjuk rajta egy rövid ideig (leghatékonyabb, ha egész éjszaka), utána gyógynövényes samponnal mossuk meg a hajunkat. A kókuszdióolaj tartalmának köszönhetően gyorsan dermed, ilyenkor melegíteni szükséges, pl. meleg víz alá tartani.

További információ és megrendelés:

http://garuda.hu/index.php?route=product/product&path=75_100_103&product_id=126