Örömmel jelentjük be, hogy a kókuszdióolajban gazdag Dabur Vatika Naturals hajkondicionáló olajunk a  a Legjobb Klasszikus Hajkondicionáló kategóriában jelöltek között van az idei londoni Beauty Awards 2014-en!

A Vatika hajkondicionáló olaj indiai kókuszdióolaj,- henna-, amla-, citrom és brahmi tartalmának köszönhetően különleges hajápoló készítmény. A kókuszdióolaj egyedülálló tulajdonságairól ismert, csökkenti a környezeti ártalmak, a festés, dauer káros hatásait, mérsékli a haj fehérjevesztését, serkenti a haj növekedését, és a haj szerkezetét belülről erősíti!

Elsősorban a töredezett hajvégek és károsodott haj ápolására ajánljuk! Kúraszerű használata során haja egészséges kinézetű, rugalmas, sűrű és ragyogó lesz!

Alkalmazása: A hajra és fejbőrre gyengéd masszírozással vigye fel az olajat, majd hagyja rajta egy rövid ideig (leghatékonyabb, ha egész éjszaka), utána gyógynövényes samponnal mossa meg a haját. A kókuszdióolaj tartalmának köszönhetően gyorsan dermed, ilyenkor melegíteni szükséges.

A Dabur Vatika hajkondicionáló olajat megtalálhatja a üzletekben, nagyobb gyógynövényszaküzletekben illetve www.garuda.hu webáruházunkban!

Kérjük, hogy látogasson el a Beauty Awards weboldalára http://www.thebeautyawards.com/ és szavazzon a Vatika hajkondicionáló olajunkra (Vatika Naturals: Vatika Enriched Coconut Hair Oil) 2014. szeptember 1. és október 17. között!

Az eredményhirdetés estéje 2014. november 13-án lesz!