Télen a kevesebb mozgás és a zsírban, szénhidrátokban gazdagabb ételek 3-5 kg súlyfelesleget eredményeznek nemcsak férfiaknál, hanem a nőknél is egyaránt, amely egyúttal a cellulitiszes esetek számát is növeli. A túlsúly, elhízás hosszabb távon rengeteg egészségi probléma kialakulásához vezethet.

A tavasz közeledtével ezért a felesleges zsírtól mindenki szeretne gyorsan megszabadulni. Tegye Ön is!

A Garuda Trade Kft. által forgalmazott Ezi Slim ayurvedikus étrend-kiegészítő, összetételénél fogva hatékonyan csökkentheti a szervezet felesleges zsírmennyiségét, egyúttal gátolja a szénhidrátok zsírrá alakulását. A 10 féle gyógynövényt tartalmazó Ezi Slim szinergikus komponensei természetesen csökkentik az étvágyat, a koleszerin-és triglycerid szintet, fokozzák az anyagcsere folyamatokat és támogatják a szív egészséges működését. Hosszú távon is biztonságosan alkalmazható!

A kívánt hatást olyan klasszikus ayurveda gyógynövények garantálják, mint a Guggul (Commiphora mukul), a Haritaki (Terminalia chebula), Kalimarich (Piper nigrum) és a Punarnava (Boerhaavia diffusa).

Használatával a tapasztalatok szerint 10 nap alatt 2 kg tartós fogyás érhető el. Adja le Ön is a felesleges kilókat!

garuda-ayurveda-ezi-slim-500x539

Adagolás: 2-3 kapszula a fő étkezések előtt vízzel vagy tejjel bevéve.

Kapcsolódó irodalom: Indian Materia Medica, Bombay 1908 (Megtekinthető a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Khsz. könyvtárában)

További információ és rendelés:

http://garuda.hu/index.php?route=product/product&product_id=86