A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Kuratóriuma (Riesz István Kuratóriumi Elnök Úr), az Indiai Nagykövetség (H.E. Mr. Ranjit Rae Nagykövet Úr) és az Egészségügyi Minisztérium (Dr. Medgyaszai Melinda Szakállamtitkár Asszony) az ayurvedikus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények sikeres magyarországi engedélyeztetése terén végzett munkája és szakértelme elismeréseképpen 2008. december 2-án az Indiai Nagykövetségen rendezett ünnepség keretében Elismerő Oklevelet nyújtott át az Országos Gyógyszerészeti Intézet két főmunkatársának:

Prof. Dr. Paál Tamás volt Főigazgató Úrnak,

aki jelenleg az OGYI Operatív Tanácsának Elnöke,

és Varjúné Dr. Bogdán Mária Asszonynak,

a Gyógytermékek és Homeopátiás Készítmények Bejegyzési Osztálya vezetőjének.

Munkájuk és szakmai tapasztalatuk elismeréseképpen a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány meghívta az OGYI két kitüntetett szakértőjét Ayurveda Tanácsadói Testületébe, melynek neves indiai és magyar, az Ayurveda gyógyászat területén működő, vagy az Ayurvedát támogató szakértők képviseltetik magukat, és segítik az Alapítvány munkáját. A felkérést a szakértők örömmel elfogadták, ezzel is gazdagítva az Alapítvány hazai és nemzetközi szakmai hátterét.

Az Alapítvány ezúton is szeretné köszönetét és tiszteletét kifejezni a Tanácsadói Testület tagjainak eddigi támogatásukért, és együttműködésükért!